BDSM iesācējiem III daļa – „Piesiešana pie gultas” praktiska instrukcija

Publicējis Egoists, , X
bdsm

Nākamā no seksa rotaļu ēnas puses ir vienkārša tehnika, kas turpina I daļā iesākto tēmu. Tātad runa ir par sasiešanu, jeb citiem vārdiem bondage1. Šajā reizē pa soļiem aprakstīšu vienkāršu un drošu tehniku gultas izpriecām.

Šī seksa tehnika ir kļuvusi par klasiku un būtu jāpamēģina katram pārim, kas to vēl nav izdarījis. Neskatoties uz savu vienkāršo realizāciju, tā ir dikti draiska un palīdzēs uzkurināt kaisles liesmas.

Otrreiz nerakstīšu par to, ka sievietei jājūtas droši un komfortabli, lai izbaudītu intīmo tuvību šādā, nedaudz pikantā izpildījumā. Pirms ķerties pie lietas, katram gadījumam, iesaku iepriekš izlasīt „BDSM iesācējiem I daļu”

Sagatavošanās

Sākšu ar mīlas arēnu – gultu. Ideāls variants ir gulta ar stabiņiem vai redeli galvgalī. Tos var ērti izmantot piesiešanai. Tomēr ne visas gultas ir apveltītas ar tādiem, tāpēc šim nolūkam var izmantot gultas kājas galvgalī. Ja arī kājas nav variants, zem gultas var izvērt striķi. Pie šī striķa galiem tad arī siesi laimīgo meiteni.

Pašu striķi sasiešanai nerekomendēju. Ciets vai plāns striķis griezīsies ādā un var atstāt nepatīkamus nobrāzumus. Lielākā daļa no pieejamajiem striķiem ir tieši tādi. Materiālam, ar ko siesi rokas, ir jābūt pietiekami platam, lai negrieztos rokas, mīkstam un izturīgam, lai kaisles uzplūdā, netīšām nepārtrūkst.

Viens no personīgi iecienītākajiem ir vannas halāta josta. Frotē materiāls ir mīksts un patīkams, tai pat laikā izturēs draiskules spirināšanos. Vēl labs variants ir šalle vai lakats. Ar mākslīgā zīda lakatiem būtu jāuzmanās. …vēl jo vairāk, ja to nočiepi pašai meitenei. Šim materiālam var viegli izvilkt valdziņu vai vēl sliktāk saplēst pavisam.

Ja vien piesiešanai neizmantosi redeles gultas galvgalī, šādus sienamos tev vajadzēs divus. Kā saproti, katra viens gals būs piesiets pie stabiņa, gultas kājas vai izvērtā striķa, bet otrs pie tava laimīgā “upura” rokas.

Tas no sagatavošanās arī viss. Pilnīgai noskaņas radīšanai, parūpējies par pieklusinātu gaismu, piemēram, svecēm. Spilvens nebūs nepieciešams, tāpēc to jau savlaicīgi var aizvākt, lai netraucē.

12Nākamā lapaspuse