Vakara rituāls izcilam izskatam no rīta

Publicējis Lieliskais, , X
harmonija

Kad runa nonāk līdz rūpēm par izskatu, mēs sievietes varam tikai apbrīnot un priecāties, ka vīrieša izskats nav sievietes vēlmju saraksta augšgalā. Mums savam izskatam jāvelta nesalīdzināmi mazāk laika. Dažas lietas tomēr der ievērot. Pāris balles klāt pie imidža nevienam nekaitēs. Šai jomā mēs no sievietēm varam mācīties. Teiksim to, ka rūpes par izskatu no rīta sākas jau vakarā.

Pirms esi aizdomājies par to cik daudz piepūles tas tev prasīs, nomierināšu. Man patīk efektivitāte, t.i. sasniegt maksimālu rezultātu ar minimālu piepūli. Nu labi, esmu slinks un man patīk šmaukties. Pastāstīšu par dažām vienkāršām vakara procedūrām, pēc kurām tavs izskats no rīta būs par pakāpi labāks.

1. Atsakies no stimulantiem pirms miega

Lai arī cik dīvaini tas nebūtu, ir cilvēki, kuri vakarā dzer kafiju. Kofeīnam ir stimulējošs efekts, kas pasliktina miega kvalitāti. Tā rezultātā tavs organisms pienācīgi neatpūšas un tu izskaties sliktāk. Kofeīnu satur arī enerģijas un daudzi gāzētie dzērieni. Bez tam, tajos ir daudz cukura, kas tāpat iedarbojas stimulējoši.

Vairākas stundas pirms miega vajadzētu atteikties arī no alkoholiskajiem dzērieniem. Pēc pāris glāzītēm tas arī sāk iedarboties stimulējoši. Protams, var turpināt dzert līdz atslēdzies. Taču tas jau sāk vilkt uz alkoholismu, ar visām no tā izrietošajām sekām.

Vēl visiem šiem produktiem ir viens kopīgs trūkums, tie atūdeņo organismu. Samazināts šķidruma daudzums organismā liek ādai kļūt neelastīgai un bālai. Veidojas krunkas un pleķi. Tāpēc vislabāk vakarā izvēlēties vieglu zaļo tēju vai vienkārši ūdeni.

2. Atbrīvo prātu un seju

Kādu stundu pirms miega izslēdz datoru, televizoru un pārējās ierīces ar nepārtraukto informācijas plūsmu. Pirmkārt, tas ļaus tavam prātam nomierināties un pārslēgties lēnākā režīmā. Otrkārt, tavas acis dabūs atelpu un mazināsies saspringums sejā. No rīta tavas acis nebūs iesārtas un ilgtermiņā mazināsies krunku veidošanās.

3. Svaigs gaiss

Prasīsi, ko darīt tās stundas laikā, ko ietaupīsi neskatoties tv pirms miega? Sāc ar to, ka paelpo svaigu gaisu. Ideālā variantā izej pastaigāties. “Maskačkā”, tas, protams, nav prātīgākais darbs tuvojoties pusnaktij. Minimālā variantā pietiks, ja atvērsi logu un izpildīsi vienkāršu elpošanas vingrinājumu. Ar diafragmu ieelpo dziļi uz vienu skaitu. Četrus skaitus aizturi elpu, tad uz diviem skaitiem lēnām izelpo. Šo vingrinājumu atkārto trīs reizes.

123Nākamā lapaspuse