Taktika iepazīstoties ar meiteni grupā II daļa – „Uzsākot sarunu ar meiteņu grupu”

Publicējis Egoists, , X
iepazīties

Tāpat kā patiess ir fakts, ka skaistas sievietes vienmēr piesaista vīriešu uzmanību, patiess ir arī fakts, ka skaistas sievietes, nekad neiet izklaidēties vienas. Viņām vienmēr līdzi ir pāris draudzenes – atbalsta grupa. Šo meiteņu galvenais uzdevums ir celt savu pašapziņu, atšujot džekus.

Kā likums atbalsta grupas meitenes ir mazāk izskatīgas vai pat vispār diezgan ne-izskatīgas. Viņām ir tāda kā simbioze1. Atbalsta grupas meitenes var izbaudīt uzmanības no džekiem, kurus pievilina smukulīte, un celt savu pašapziņu viņus atšujot. Tai pat laikā smukulīte izmanto viņas kā aizsegu no uzmācīgiem tipiņiem.

Diemžēl šajā gadījumā arī tu automātiski iekļūsti kategorijā „uzmācīgs tipiņš”, aiz tā vienkāršā iemesla, ka arī tu vēlējies iepazīties ar to meiču. Te atkal tev noderētu kāda Aikido tehnika, kas ļautu atbalsta grupas sparu izmantot saviem mērķiem, ne?

Šī uzdevuma veikšanai savu stratēģiju balstīsi uz sabiedrisko atzinumu, par kuru rakstījām jau iepriekš, izsišanu no konteksta, ko apskaidrošu procesā, un negatīvos komplimentus, par kuriem plašāk pastāstīsim atsevišķā rakstā.

Līdzīgi kā gadījumā ar džekiem – pielūdzējiem, arī šajā gadījumā tavs mērķis ir vispirms dabūt atbalsta grupu savā pusē. Attiecīgi, tava komunikācija būs vērsta uz visiem izņemot noskatīto meiteni. Ideālā variantā pievērsīsi vairāk uzmanības viņas draudzenei, kura viskaislīgāk cenšas nelaist klāt viņai džekus. Izplatītā terminoloģijā tādas sauc par „cock-block2”.

Joko, flirtē, izsaki komplimentus u.t.t., izņemot neveido tuvību. Meitenes atbalsta grupā ir pieradušas, ka lielākā uzmanība parasti tiek smukākajai meičai. Tava ačgārnā rīcība izsitīs viņas no ierastā konteksta un neļaus izmantot pierasto stratēģiju – nolikt un atšūt. Tu iegūsi tūlītēju pārsvaru pateicoties viņu apjukumam un varēsi veidot tālāku komunikāciju pēc saviem ieskatiem.

Par kādu kontekstu es runāju? Nu skaties! Iedomājies, ka šis bariņš meiteņu, katru piektdienu iet tusēties. Katru nedēļu smukākā meitene piesaista viņu grupiņai vīriešu uzmanību. Džeki, kā mušas uz medu, lien viņām virsū un viņas ar dziļu labpatiku viņus atšuj. Notikumi risinās pēc viena un tā paša scenārija. Lai arī cilvēki un pat vides mainās, konteksts paliek viens un tas pats. Džeki grib tik viņu draudzenes – smukulītes biksiņās, bet viņas solidarizējas un izbauda atšūšanas pacilājošo pašlepnuma lādiņu.

12Nākamā lapaspuse